Vyhledat místo:

Líbí se mi web Slunečno.cz

Počasí Slunečno

Líbí se Vám web Počasí Slunecno.cz ?

Aplikace Slunecno.cz

Pro Windows 10 a 11 Pro Windows 10 a 11
Rychlá instalace Rychlá instalace
Jednoduchá obsluha Jednoduchá obsluha
Snadný přístup Snadný přístup

Ikona Slunce >> Předpověď počasí Slunecno.cz >> Články o počasí >> Týdenní předpověď počasí v Česku 16.8.-22.8.2024

Týdenní předpověď počasí v Česku 16.8.-22.8.2024

15. srpna 2024 23:41

Ještě v pátek budou na našem území panovat tropické teploty, ale od soboty do neděle se konečně dočkáme dešťových srážek. V důsledku přesunu zvlněné studené fronty přes naše území se i mírně ochladí. Každopádně o víkendu by se měly na většině území vyskytovat bouřky doprovázené silnějším deštěm.

V pátek budou ještě na celém území panovat tropické teploty, které na jižní Moravě vyskočí až na 35 stupňů Celsia. Bouřky se vyskytnou jen ojediněle a bude převážně jasno. Vysoké teploty se očekávají i v noci a budou se pohybovat kolem osmnácti až dvaceti stupňů Celsia.

V sobotu bude oblačno až zataženo a na většině území se budou vyskytovat bouřky, které by mohly být i velmi silné. Počítejte i s přeháňkami a místy i vytrvalejším deštěm. Denní teploty se budou v sobotu pohybovat kolem 25 až 31 stupňů Celsia. Nejchladněji bude na západě, a naopak nejvyšší teploty se očekávají na východě a jihu našeho území. Noční teploty se budou i v sobotu držet vysoko a naměříte kolem 17 až 21 stupňů Celsia.

V neděli bude na většině území zataženo a na většině území bude pršet a místy i vydatněji. Stejně jako v sobotu se mohou vyskytnout i silné bouřky, které budou přicházet ze západu. Na západě se setkáte s denními teplotami kolem 26 stupňů, ale na východě území teplota poroste až na 32 stupňů Celsia. Po celý den bude vít mírný proměnlivý vítr, který zesílí pouze při bouřkách.

Se zvýšenou oblačností se setkáme i na začátku příštího týdne. Bouřky se už vyskytnou jen ojediněle, ale na části území se ještě vyskytnou dešťové přeháňky. Ve večerních hodinách se začne postupně vyjasňovat. V pondělí dojde konečně k výraznějšímu poklesu denních teplot a naměříte kolem devatenácti až dvaceti šesti stupňů Celsia.

V úterý bude polojasno a srážky se budou vyskytovat pouze ojediněle na východě země. V ranních hodinách by se mohla vytvořit mlha. Denní teploty se budou pohybovat kolem 22 až 26 stupňů Celsia. V noci bude chladno a očekávejte, že rtuť teploměru může na západě území poklesnout i na deset stupňů Celsia. Na Jihu bude kolem patnácti stupňů Celsia.

Od středy do pátku bude jasno až polojasno s denními teplotami kolem 25 až 29 stupňů Celsia. V závěru příštího týdne se začne opět pomalu oteplovat.



Widget Slunecno.cz na plochu Windows

Předpověď počasí na plochu Windows



Logo Počasí Slunečno

Umělá inteligence prozrazuje, co vše zobrazuje logo Počasí Slunečno.
Widget Slunecno.cz na plochu Windows

Předpověď na plochu Windows

Přidejte si na plochu Windows předpověď přímo pro vaše místo.
Videa Počasí Slunečno.cz na Youtube

Přírodopisné dokumenty

Přeloženo do češtiny pomocí umělé inteligence

Krásné fotografie přírody | Tapety na pozadí do počítače

Článek
Fotogalerie jarních květin
13. dubna 2023 12:19
Článek
Fotografie slunečné zimní krajiny
7. prosince 2022 17:13
Článek
Obrázky na téma slunečno
25. srpna 2022 05:03
Článek
Obrázky květin
5. června 2022 12:12
MasterDC SunSoft logo Sun Microsystems logo Weather Forecast Počasí Slunečno

Vyhledat místo v databázi Slunecno.cz

Hodnocení webu Slunečno